Adriana Săftoiu spulberă recordul la ipocrizie și devine campioană națională

adriana saftoiu basescuDe fiecare dată când zici că le-ai văzut pe toate, apare câte un personaj de tipul omului satelit care îți demonstrează cât ești de tâmpit. Adriana Săftoiu, traseistă și profitoare a sistemului, care și-a pus soțul șef la SIE, își trage de urechi fostul stăpân și ne explică că l-a întrebat în trecut pe Traian Băsescu ce o recomandă pe Udrea pe postul de consilier de stat. Păi, tanti Adriana, exact ce îl recomanda și pe soțul tău: talentul, domne’, talentul.

Adriana Săftoiu (2015) – Sunt prima persoană care a intrat în colimatoriul lui Traian Băsescu pentru Elena Udrea. Şi nu cu ea am avut vreo dispută. Chiar deloc, ci cu omul care, timp de trei ani, înainte de a deveni Preşedinte de ţară, ne spusese că mafia lui Năstase se bazează pe triumviratul Cocoş-Bitner-Petrache. Când mi-a spus că domna Udrea va deveni consilier de stat, l-am întrebat ce o recomandă şi dacă nu contează faptul că e soţia celui împotriva căruia vituperase în conferinţe de presă. S-a enervat, mi-a oferit ceva explicaţii de genul “Cocoş s-a retras la timp”, “nu e atât de vinovat”.”

Traian Băsescu (2009) – „Cel mai urat lucru este, dupa ce te-a luat cineva dintr-un purtator de cuvant, te-a facut ministru – consilier prezidential este rang de ministru -, ti-a poftit sufletelul sa-ti fie sotul sef de serviciu secret, ti l-a facut presedintele sef de serviciu secret. Si cand constati ca e caciula mai mare decat poate sa duca capul domnului sef de serviciu secret, sa te superi ca ti l-a schimbat. Pai cine l-a pus sa vorbeasca prostii?”, a subliniat Traian Basescu.

Culmea e că amândoi au dreptate. Nici Claudiu Săftoiu, nici Udrea n-aveau ce să caute în astfel de funcții. Doar că ne-a frapat tupeul și ipocrizia manifestată de tanti Adriana, în 2015.

 

It's only fair to share...Share on Facebook273Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

One thought on “Adriana Săftoiu spulberă recordul la ipocrizie și devine campioană națională

  1. carabineru

    Ce sa sapun decat ca aceasta femee dupa ce a crezut cum atatia intelectuali dabia acum vin de acasa a crezut intr un mit caruia ia adus servici si acum isi da seama ca la noi nu exista mituri

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top