Iubirile lui Mândruță

mandruta

Aproape că mi se face rău când mă gândesc la sila pe care ar resimți-o Lucian Mândruță când s-ar urca într-un Ferrari nou. Acel miros, specific italian, e de-a dreptul scârbos.

Cât despre cititul la masă, se vede cât de mult îi place. Cum, în timpul mesei sângele se duce din creier în stomac, pentru a ajuta digestia, este vizibil că Mândruță nu prea înțelege mare lucru din ce citește.

Punctul 4 este, cu siguranță, dedicat consoartei. Nu cumva să creadă că îi place să-și petreacă timpul cu ea. O face doar din obligație.

Punctul 9 este prea metafizic pentru un simplu muritor. Deși, se întrezărește o viziune stoică în cuvintele sale. Sau chiar o viziune tâmpită. Hmm! E de discutat.

It's only fair to share...Share on Facebook6Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

3 thoughts on “Iubirile lui Mândruță

 1. DAN C-TIN MASGRAS

  O intrebare catre mandruta . Cum era mai luciane cu sabia aia a lui nastase ? , nu ti-a fost frica sa nu va sinucideti ? , si la urma urmei ce inseamna pentru tine sa fii cavaler ?

  Reply
  • Manifeste Ro Post author

   Numai când îmi amintesc zâmbetul ăla de șoarece excitat a lui Mândruță când îngenunchease în fața lui Năstase și mă trece cu fiori. Era pur și simplu excitat că se află în prezența marelui infractor și glumea ăla cu el. Un om mărunt

   Reply
 2. Pingback: O amenințare reală pentru România: Lucian Mândruță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top