Tăpălagă îl acuză pe Băsescu de obstrucționarea justiției

dan tăpălagăPână mai ieri, justițiarul cu tastatură explica românilor următoarele: „Ca presedinte (Traian Băsescu – n.r.), a impus o serie de reforme importante, de schimbari fundamentale in comportamentul institutiilor si un profil bine definit al tarii in plan extern. Istoria retine doar evenimentele mari: orientarea ferma a Romaniei spre Vest; parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii; scutul antiracheta de la Deveselu; eliberarea justitiei de sub control politic si intarirea unor institutii – cheie; reformarea serviciilor secrete (…)  – Dan Tăpălagă, 10.12.2014 (vezi text complet aici)

După aproape două luni de la publicarea rândurilor de mai sus și după atâția ani în care ne-a descris cu minuțiozitate martiriul lui Traian Băsescu pentru o justiție corectă, Dan Tăpălagă ne transmite astăzi că Udrea n-a fost anchetată până acum pentru că procuratura și serviciile secrete ar fi fost făcute una cu pământul de către fostul președinte dacă s-ar fi întâmplat așa ceva.

„De ce n-au chemat-o pe Udrea in ultimii patru ani deloc? Ce-i cu avalansa de cereri de arestare? E un mod naiv de a evita o realitate seaca. Daca cineva s-ar fi atins de protejata presedintelui cand era in culmea gloriei sale, zbura din functie a doua zi. Am vazut cu totii cum a dat Traian Basescu de pamant cu sefii serviciilor la simpla banuiala ca ar fi efectuat filajul de la Paris.” – Dan Tăpălagă, 18.02.2015 (vezi text complet aici)

Nu sunt prea mult de spus după lecturarea acestor propoziți și fraze. Poate doar că Antena 3 ar trebui să se gândească serios la o propunere de colaborare pe care să i-o înainteze domnului Tăpălagă. Cine știe, poate în lumina dificultăților financiare de la Hotnews, chiar domnul Tăpălagă a dorit să transmită un semnal că s-a plictisit să manipuleze doar într-o direcție și că este dispus să încerce și cealaltă tabără. Știm cu toții că vine un moment în viață când simți că ai nevoie de o schimbare.

Curat murdar, mon cher! Nici talibanii nu mai sunt ce-au fost.

Vezi, Dan Tăpălagă, de ce principiile nu se negociază niciodată, iar un jurnalist trebuie să fie obiectiv 100%? Te trezești ca Ponta, cu dublă personalitate.

 S-ar putea să vă intereseze și:

Ponta miaună în surdină

Complicitatea unor jurnaliști la violul populației

It's only fair to share...Share on Facebook374Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someonePrint this page

3 thoughts on “Tăpălagă îl acuză pe Băsescu de obstrucționarea justiției

 1. un oarecare

  Ce-ți veni nea Tăpălagă, te-ai trezit din vis? În altă epocă de tristă amintire aveai altfel de opinii, măgulitoare, față de pușcăriabilul Băsescu… Când acesta se afla în mandat terfelea și călca în picioare Constituția, înfăptuia numai fărădelegi, ce mai era deasupra legilor și a tuturor cetățenilor!

  Reply
  • luther

   CARE FARA DE LEGI MUSYU ? da si tu ceva ex. asa vorba gaunoasa si fara hrean devii penibil si cu super glue lipit de tv a3 cacat.ro

   Reply
 2. carabineru

  Dece santeti rai cu un ziarist care a dorit ca totul sa fie bine in tara asta de extrema dreapta pusa pe distrugere s-a observat dup……..ilegalitatile care sau comis si nedreptatirele care se fac nici atunci nici acum nu e bine numai la noi se poate gandi asa

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top