Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò: „Tratatul Pandemic” – atac brutal la adresa individului și a suveranității naționale

Încă un pas spre instituirea Noii Ordini Mondiale. În paralel cu Forumul de la Davos, la Geneva se desfășoară, între 22 și 28 mai, Adunarea Mondială a Sănătății. Se intenționează ca apogeul reuniunii să fie încununarea O.M.S. ca despot absolut asupra sănătății tuturor oamenilor de pe planetă, peste capetele guvernelor naționale. Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, […] The post Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò: „Tratatul Pandemic” – atac brutal la adresa individului și a suveranității naționale appeared first on gandeste.org.

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò:  „Tratatul Pandemic” – atac brutal la adresa individului și a suveranității naționale

Încă un pas spre instituirea Noii Ordini Mondiale. În paralel cu Forumul de la Davos, la Geneva se desfășoară, între 22 și 28 mai, Adunarea Mondială a Sănătății. Se intenționează ca apogeul reuniunii să fie încununarea O.M.S. ca despot absolut asupra sănătății tuturor oamenilor de pe planetă, peste capetele guvernelor naționale. Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, […]

The post Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò: „Tratatul Pandemic” – atac brutal la adresa individului și a suveranității naționale appeared first on gandeste.org.