Bogdan Alexandru Duca: “După război, când lucrurile se vor așeza cumva, vom putea să vedem ce a fost și ce nu a fost.”

Primesc următorul comentariu: ”Chestiunea cu Rusia e simplă și evidentă: Rusia este stat agresor, Armata Rusă a comis crime de război împotriva civililor ucraineni (inclusiv și mai ales copii!), iar Putin e un derbedeu de ex-kaghebist ajuns dictator și batjocoritor al Rusiei! Restul e gargară ieftină, iar aia cu “libertatea presei” în Rusia lui Putin […] The post Bogdan Alexandru Duca: “După război, când lucrurile se vor așeza cumva, vom putea să vedem ce a fost și ce nu a fost.” appeared first on gandeste.org.

Bogdan Alexandru Duca: “După război, când lucrurile se vor așeza cumva, vom putea să vedem ce a fost și ce nu a fost.”

Primesc următorul comentariu: ”Chestiunea cu Rusia e simplă și evidentă: Rusia este stat agresor, Armata Rusă a comis crime de război împotriva civililor ucraineni (inclusiv și mai ales copii!), iar Putin e un derbedeu de ex-kaghebist ajuns dictator și batjocoritor al Rusiei! Restul e gargară ieftină, iar aia cu “libertatea presei” în Rusia lui Putin […]

The post Bogdan Alexandru Duca: “După război, când lucrurile se vor așeza cumva, vom putea să vedem ce a fost și ce nu a fost.” appeared first on gandeste.org.