Constantin Gheorghe: “Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema.”

Deci propaganda americană, care lucrează pentru Jele, vrea să mă facă să cred că rușii, acuzați că au furat până și animalele din grădina zoologică, vezi ratonul mascotă al unei unități de parașutiști ruși, au lăsat în urmă 430 de cadavre, la vedere, în ”camere de tortură”? Hai, mă! Alea sunt, dacă sunt, cadavrele celor […] The post Constantin Gheorghe: “Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema.” appeared first on gandeste.org.

Constantin Gheorghe: “Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema.”

Deci propaganda americană, care lucrează pentru Jele, vrea să mă facă să cred că rușii, acuzați că au furat până și animalele din grădina zoologică, vezi ratonul mascotă al unei unități de parașutiști ruși, au lăsat în urmă 430 de cadavre, la vedere, în ”camere de tortură”? Hai, mă! Alea sunt, dacă sunt, cadavrele celor […]

The post Constantin Gheorghe: “Am mai scris: o țară are tot dreptul să se apere. Ucraina nu face excepție. Nu asta este problema.” appeared first on gandeste.org.