Gheorghe Piperea: „E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie”

Știți ce e ridicol? Că până și postările relative la criza energetică și la facturile umflate, care nu au absolut nimic „conspiraționist”, sunt cenzurate de feisbuc. Există grupuri de clienți ai Hidroelectrica sau ai altor furnizori/distribuitori, care ar trebui să fie adversari ai abuzului de putere economică și ai practicilor comerciale incorecte ale acestor furnizori/distribuitori, […] The post Gheorghe Piperea: „E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie” appeared first on gandeste.org.

Gheorghe Piperea: „E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie”

Știți ce e ridicol? Că până și postările relative la criza energetică și la facturile umflate, care nu au absolut nimic „conspiraționist”, sunt cenzurate de feisbuc. Există grupuri de clienți ai Hidroelectrica sau ai altor furnizori/distribuitori, care ar trebui să fie adversari ai abuzului de putere economică și ai practicilor comerciale incorecte ale acestor furnizori/distribuitori, […]

The post Gheorghe Piperea: „E grav când o întreagă societate a ajuns să să se teamă de opinie” appeared first on gandeste.org.