Gheorghe Piperea: “Sper că n-o să le plângă nimeni de milă mall-urilor când vor ajunge în mare dificultate”

Concentrarea vânzărilor cu amănuntul în sistemul lanțurilor de supermarket-uri are “avantajul” de a permite toate invențiile totalitare: segregarea sanitară, gardurile de sârmă, digitalizarea caselor de marcat, bătăile aplicate clienților, alimentele din insecte, celebrarea “diversității” sau anularea culturii și a istoriei. Marii retaileri fac profituri exponențiale din neutralizarea concurenței micilor comercianți, aflați pe cale de dispariție. […] The post Gheorghe Piperea: “Sper că n-o să le plângă nimeni de milă mall-urilor când vor ajunge în mare dificultate” appeared first on gandeste.org.

Gheorghe Piperea: “Sper că n-o să le plângă nimeni de milă mall-urilor când vor ajunge în mare dificultate”

Concentrarea vânzărilor cu amănuntul în sistemul lanțurilor de supermarket-uri are “avantajul” de a permite toate invențiile totalitare: segregarea sanitară, gardurile de sârmă, digitalizarea caselor de marcat, bătăile aplicate clienților, alimentele din insecte, celebrarea “diversității” sau anularea culturii și a istoriei. Marii retaileri fac profituri exponențiale din neutralizarea concurenței micilor comercianți, aflați pe cale de dispariție. […]

The post Gheorghe Piperea: “Sper că n-o să le plângă nimeni de milă mall-urilor când vor ajunge în mare dificultate” appeared first on gandeste.org.