Gheorghe Piperea: “Statul trebuie să se întemeieze pe dreptate, iar nu pe japcă și comportament de junglă”

De la 11 inițial, la 19 bănci sancționate pentru deformarea comportamentului contractual al consumatorilor – este performanța la care a ajuns ANPC zilele acestea. Ratele la creditele pe termen lung pot fi egale. Nu e obligatoriu să fie descrescătoare. Obligatoriu este ca banca să ofere consumatorului opțiunea reală, sănătoasă, între rambursarea în rate egale sau […] The post Gheorghe Piperea: “Statul trebuie să se întemeieze pe dreptate, iar nu pe japcă și comportament de junglă” appeared first on gandeste.org.

Gheorghe Piperea: “Statul trebuie să se întemeieze pe dreptate, iar nu pe japcă și comportament de junglă”

De la 11 inițial, la 19 bănci sancționate pentru deformarea comportamentului contractual al consumatorilor – este performanța la care a ajuns ANPC zilele acestea. Ratele la creditele pe termen lung pot fi egale. Nu e obligatoriu să fie descrescătoare. Obligatoriu este ca banca să ofere consumatorului opțiunea reală, sănătoasă, între rambursarea în rate egale sau […]

The post Gheorghe Piperea: “Statul trebuie să se întemeieze pe dreptate, iar nu pe japcă și comportament de junglă” appeared first on gandeste.org.