Gheorghe Piperea: “Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma”

Capitalismul halatelor albe a transformat medicii din vindecători ai corpului și ai sufletului în antropotehnicieni, care se preocupă docil, ca la carte, cu “repararea” omului prin injecții, operații de remodelare sau de inversare a biologiei și prin hapuri. Cât mai multe hapuri. Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma, sub denumirea […] The post Gheorghe Piperea: “Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma” appeared first on gandeste.org.

Gheorghe Piperea: “Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma”

Capitalismul halatelor albe a transformat medicii din vindecători ai corpului și ai sufletului în antropotehnicieni, care se preocupă docil, ca la carte, cu “repararea” omului prin injecții, operații de remodelare sau de inversare a biologiei și prin hapuri. Cât mai multe hapuri. Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma, sub denumirea […]

The post Gheorghe Piperea: “Unii medici au devenit agenți comerciali sau influenceri ai big pharma” appeared first on gandeste.org.