„Iaca bomba! V-a spus Gheorghiță…?”

„Ni se spune în răspuns că există contraindicații pentru „hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții produsului”. .. O să vă întreb pe șleau: știți dacă aveți sensibilitate la tozinameran? Dar la lipida SM-102(heptadecan-9-il8-{(2-hidroxietil)[6-oxo-6-(undeciloxi)hexil]amino}octanoat)… Sau la Trometamol? (…) sunt substanțe noi care înglobează ARN-ul mesager”, scrie pe blogul său Dan Diaconu, după ce Ministerul Sănătății a răspuns […] The post „Iaca bomba! V-a spus Gheorghiță…?” appeared first on Demnitatea.

„Iaca bomba! V-a spus Gheorghiță…?”

„Ni se spune în răspuns că există contraindicații pentru „hipersensibilitate la substanța activă sau la oricare dintre excipienții produsului”. .. O să vă întreb pe șleau: știți dacă aveți sensibilitate la tozinameran? Dar la lipida SM-102(heptadecan-9-il8-{(2-hidroxietil)[6-oxo-6-(undeciloxi)hexil]amino}octanoat)… Sau la Trometamol? (…) sunt substanțe noi care înglobează ARN-ul mesager”, scrie pe blogul său Dan Diaconu, după ce Ministerul Sănătății a răspuns la o petiție pe care acesta a inițiat-o cu ajutorul avocaților Gheorghe Piperea și Dan Chitic. „Cu acea formulare – care ar trebui interzisă prin lege – nu fac altceva decât să arunce asupra pacientului vina: a murit nu de la medicament, ci pentru că era hipersensibil la substanța activă!” punctează Dan Diaconu în articolul publicat pe Trenduri Economice.

„La întrebarea 2, cea referitoare la ceea ce trebuie să faci înainte de vaccinare, vine cu adevărat bomba. Ministerul Sănătății ne spune cu subiect și predicat că: „Înainte de vaccinare trebuie discutat, întotdeauna, cu medicul curant sau cel de familie”(e copy&paste din adresă, sublinierea le aparține). Iaca bomba! Așadar Ministerul ne spune că înainte de a face vaccinul trebuie să discutăm cu medicul, adică toată campania de vaccinare desfășurată până acum e o fraudă. V-a spus Gheorghiță să mergeți înainte de vaccin la medicul de familie? Evident că nu! V-ar vaccina și la marginea drumului, și la punctul de acces în WC-ul public. În mod normal, pe baza acestui răspuns, cred că ar trebui începută urmărirea penală împotriva tuturor celor din spatele campaniei de vaccinare. Păi dacă Minsterul spune că trebuie întotdeauna, de ce s-au făcut centre de vaccinare pe genunchi și de ce când te duci să te vaccinezi nu ți se cere trimiterea de la medicul de familie?” mai scrie Dan Diaconu în articolul pe care îl puteți citi integral AICI.

The post „Iaca bomba! V-a spus Gheorghiță…?” appeared first on Demnitatea.