Între brutalitatea propagandei ruse și propaganda occidentală nu prea este loc pentru o poziție echilibrată

„Cu războaiele este ca în geologie: trebuie să explorezi o mulțime de sedimente pentru a-ți da seama care este tectonica. Războiul dintre Rusia și Ucraina nu face excepție”, scrie Arnaud Benedetti, profesor asociat la Sorbona. Absolvent al Institut d’Etudes Politiques din Bordeaux, Arnaud Benedetti deține un doctorat în științe sociale și un doctorat în științe politice, cu numeroase […] The post Între brutalitatea propagandei ruse și propaganda occidentală nu prea este loc pentru o poziție echilibrată appeared first on gandeste.org.

Între brutalitatea propagandei ruse și propaganda occidentală nu prea este loc pentru o poziție echilibrată

„Cu războaiele este ca în geologie: trebuie să explorezi o mulțime de sedimente pentru a-ți da seama care este tectonica. Războiul dintre Rusia și Ucraina nu face excepție”, scrie Arnaud Benedetti, profesor asociat la Sorbona. Absolvent al Institut d’Etudes Politiques din Bordeaux, Arnaud Benedetti deține un doctorat în științe sociale și un doctorat în științe politice, cu numeroase […]

The post Între brutalitatea propagandei ruse și propaganda occidentală nu prea este loc pentru o poziție echilibrată appeared first on gandeste.org.