Lucian Sarbu: “Păi și ce este ilegal? Firește, tot ce zice Comisia Europeană că e ilegal”

Politrucii UE au probleme în paradisul informațional. Irezolvabile, și voi argumenta mai jos de ce. De când Elon Musk a pus mâna pe Twitter establishmentul a pierdut unul dintre cei patru mari piloni „Big Tech” (Twitter pentru zvonistică, știri scurte și conversații telegrafice, Facebook pentru interacțiuni sociale și transmitere de mesaje, Google pentru căutare și […] The post Lucian Sarbu: “Păi și ce este ilegal? Firește, tot ce zice Comisia Europeană că e ilegal” appeared first on gandeste.org.

Lucian Sarbu: “Păi și ce este ilegal? Firește, tot ce zice Comisia Europeană că e ilegal”

Politrucii UE au probleme în paradisul informațional. Irezolvabile, și voi argumenta mai jos de ce. De când Elon Musk a pus mâna pe Twitter establishmentul a pierdut unul dintre cei patru mari piloni „Big Tech” (Twitter pentru zvonistică, știri scurte și conversații telegrafice, Facebook pentru interacțiuni sociale și transmitere de mesaje, Google pentru căutare și […]

The post Lucian Sarbu: “Păi și ce este ilegal? Firește, tot ce zice Comisia Europeană că e ilegal” appeared first on gandeste.org.